1. Ik heb je boek gelezen en wil nu ook te paard door de Altai gaan reizen. Heb je tips? Bij welke organisatie kan ik aankloppen?

  Arita – Het blijft een klein wonder voor een schrijver dat zijn of haar boek ook daadwerkelijk wordt gelezen. En ik kan me goed voorstellen dat Zoektocht naar het paradijs de reislust aanwakkert. Mij is het ook zo vergaan nadat ik de roadmovie Genghis Blues had gezien. Een deel van de charme van de Altai is dat je er niet zomaar kunt komen. Je moet er echt moeite voor doen en juist dát wil ik zo laten. Verwacht van mij geen tips over routes of contactgegevens van berggidsen, tolken of reisbureaus. Als je echt wilt gaan, dan zul je je weg vinden. Mijn zegen heb je!

 2. Kom je weleens in Ede, Arnhem, Tilburg?

  Arita – Het komende half jaar treed ik regelmatig op bij boekwinkels en in bibliotheken. Ook organiseer ik filmavonden, wandelingen, workshops, studiedagen en andere bijeenkomsten om lezers te ontmoeten. Niets leukers dan contact met degene die de moeite heeft genomen mijn boek te lezen! Om op de hoogte te blijven van ad hoc activiteiten kun je je opgeven voor mijn nieuwsbrief (contactpagina). Openbare lezingen staan in de agenda op de contactpagina.

 3. Kan ik met je mee op reis?

  Arita – Ja, een heel enkele keer organiseer ik een trektocht voor een handjevol avontuurlijke geesten die het leuk vinden onder primitieve omstandigheden een landschap te verkennen. De reizen zijn elke keer anders en hebben vaak een thema. Als het zover is kondig ik de trip aan via mijn nieuwsbrief. Informatie over reisaanbiedingen vind je op de webpagina SHOP.

 4. Wil je komen spreken?

  Arita – Graag.

 5. Mag ik je mijn boek / verhaal toesturen?

  Arita – Schrijven juich ik toe. Op ramen, deuren of papier, er kan niet genoeg geschreven worden. En als het kon zou ik ook graag ieders verhalen lezen, maar ik ben de helft van het jaar op stap en in de andere helft moet ik een heel jaar aan afspraken zien te proppen. Vergeef me, maar het ontbreekt me domweg aan tijd… Wel juich ik je vanaf de zijlijn toe en spoor je aan door te gaan met het verzamelen van mooie woorden en er zinnen van te rijgen. Er zijn ook online lees- en schrijfgroepen waar je terecht kunt. Het is heel inspirerend en bevredigend om op die manier met regelmaat feedback te ontvangenn. En er zijn natuurlijk ook schrijfweken of retraites waar je aan de slag kunt. Veel schrijfplezier gewenst!