midatlas

APRIL 2019 – TREKTOCHT CEDERWOUDEN MIDDEN-ATLAS, MAROKKO

Ga mee! Een bijzondere trektocht met lastdieren die onze bagage dragen door de uitgestrekte Cederwouden van de Midden-Atlas. Met de mogelijkheid om halverwege een dag & nacht alleen te verblijven op een absoluut veilig plekje in het uitgestrekte bos.

Periode: 10 dagen, 2e helft april 2019

Samenstelling: 8-10 deelnemers

Begeleiding: Arita Baaijens en ervaren Nederlands sprekende berggids met roots in de Midden-Atlas

Trefwoorden voor deelname: avontuurlijke inborst, pootjes stevig op de grond, jong van geest, niet bang voor stilte, gezonde dosis humor, primitieve omstandigheden geen bezwaar.

Lopend genieten van het ontluikende voorjaar, roofvogels en gorgelende beekjes. Onderweg onderzoeken we de genius loci, het karakter van een plek en af en toe brengen we ervaringen ook in kaart. Rode draad vormt mijn nieuwste boek ‘Paradijs in de Polder, ontdek wat landschap je vertelt’ (verschijnt 20 sept 2018, Atlas Contact).

Interesse? Houd dan deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief. Zo rond november besluit ik of de reis kan doorgaan. Als, dan ontvang je op aanvraag info over de opzet, het programma en de prijs. Voor de duidelijkheid: de reis is géén vision quest. Goede conditie is een vereiste. Raak je totaal in paniek van het idee om 24 uur alleen in het bos te zijn dan is deze reis minder geschikt.


Dank voor je interesse! Reageren? Kan via een berichtje op Facebook of stuur een email. Arita