midatlas

APRIL 2018 – TREKTOCHT CEDERWOUDEN MIDDEN-ATLAS, MAROKKO

Ga mee! Een bijzondere trektocht met lastdieren die onze bagage dragen door de uitgestrekte Cederwouden van de Midden-Atlas. Met de mogelijkheid om halverwege twee dagen en nachten alleen te verblijven op een absoluut veilige plekje in het prachtige bos.

Periode: 10 dagen, van 9-18 april 2018

Samenstelling: 8-10 deelnemers

Begeleiding: Arita Baaijens en ervaren Nederlands sprekende berggids met roots in de Midden-Atlas

Trefwoorden voor deelname: avontuurlijke inborst, pootjes stevig op de grond, jong van geest, niet bang voor stilte, gezonde dosis humor, primitieve omstandigheden geen bezwaar.

Thema: Waarom is de ene plek de andere niet & welk verhaal heeft het landschap je te vertellen?
Lopend genieten van het ontluikende voorjaar, roofvogels en gorgelende beekjes. Onderweg onderzoeken we de genius loci, het karakter van een plek en af en toe brengen we ervaringen ook in kaart. De reis zou je kunnen beschouwen als een ‘voorpublicatie’ van mijn werkboek ‘Paradijs in de Polder, wat het landschap je te vertellen heeft’ (verschijnt mei 2018, Atlas Contact).

Interesse? Vraag vrijblijvend de reisbrochure aan met informatie over prijs en inhoud van de reis. Het dagprogramma is zorgvuldig afgestemd op het soloverblijf (géén vision quest). Raak je totaal in paniek van het idee alleen al om een tijdje alleen te zijn dan is deze reis minder geschikt.

DE REIS IS VOLGEBOEKT MAAR INFO AANVRAGEN KAN ALTIJD


Dank voor je interesse! Reageren? Kan via een berichtje op Facebook of stuur een email. Arita