midatlas

VOORJAAR 2020 – TREKTOCHT CEDERWOUDEN MIDDEN-ATLAS, MAROKKO

Verwacht in 2020. Een bijzondere trektocht met lastdieren die onze bagage dragen door de uitgestrekte Cederwouden van de Midden-Atlas. Met de mogelijkheid om halverwege een dag & nacht alleen te verblijven op een absoluut veilig plekje in het uitgestrekte bos.

Periode: 10 dagen, voorjaar 2020

Samenstelling: 8-10 deelnemers

Begeleiding: Arita Baaijens en ervaren Nederlands sprekende berggids met roots in de Midden-Atlas

Trefwoorden voor deelname: avontuurlijke inborst, pootjes stevig op de grond, jong van geest, niet bang voor stilte, gezonde dosis humor, primitieve omstandigheden geen bezwaar.

Al lopend genieten van berglucht, wilde bloemen, roofvogels en gorgelende beekjes. Onderweg onderzoeken we op speelse wijze de genius loci van markante plekken en soms voeren we experimenten uit om te achterhalen wat een onbekend landschap ons vertelt. Rode draad vormen mijn ervaringen met deep mapping in Siberië, Papoea Nieuw Guinea en… Nederland. Inspiratiebron is mijn boek ‘Paradijs in de Polder, ontdek wat landschap je vertelt’.

Voor de duidelijkheid: de reis is géén vision quest. Goede conditie is een vereiste. Raak je totaal in paniek van het idee om 24 uur alleen in het bos te zijn dan is deze reis minder geschikt.

Interesse? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief dan hoor je als eerste over reisaanbiedingen en andere activiteiten.


Dank voor je interesse! Reageren? Kan via een berichtje op Facebook of stuur een email. Arita