Arita Baaijens

 

Uitgeverij Atlas Contact

 • Yvette Cramer, publiciteit & promotie
  020-524 9800
Boekingen & lezingen

Agenda

 1. Verdwijnen in de wildernis. Interview met Arita in The Optimist sept/okt nummer, special ‘wild, wijs en wonderlijk’.
 2. Zondagmiddag 3 september, Terschelling. Kick off van mijn project Paradijs in de Polder. Ik neem mijn intrek op de Boschplaat om te ontdekken wat deze eenzame plek te vertellen heeft. Daarover ga ik zondagmiddag met eilanders in gesprek. Welkom! Tijd: 15-17 uur. Locatie: De Kraak, Burgemeester Reedekerstraat 56, West Terschelling. Entree = gratis.
 3. Donderdagavond 14 september, Terschelling. Terug van de Boschplaat presenteer ik de deep map die ik op de Boschplaat maakte en wissel ervaringen uit met eilanders. Welkom! Tijd: 20-22 uur. Locatie: De Kraak, Burgemeester Reedekerstraat 56, West Terschelling. Entree = gratis.
 4. Zondagochtend 17 september, radio, Vroege Vogels, impressie van mijn verblijf op de Boschplaat.
 5. Vrijdagmiddag 22 september, Terschelling. Presentatie op het Springtij festival. Tijd: 14.00 uur. Locatie: ergens buiten. Voor details zie programma.
 6. Dinsdagavond 26 september in Drachten presentatie over mijn boek Zoektocht naar het paradijs. Tijd: 19.45 uur. Locatie: Van Knobeldorfsplein 121, Drachten. Door: Stichting Literaire Activiteiten Smallingerland.
 7. Donderdagavond 19 oktober, 20-21 uur, Webinar met Arita Baaijens, georganiseerd door The Optimist. Meer info op website van The Optimist/shop
 8. Zondag 29 oktober in Kerkrade, presentatie over mijn boek Zoektocht naar het paradijs. Locatie: Openbare bibliotheek Kerkrade.
 9. We zijn druk bezig om het project Paradijs in de Polder in de steigers te zetten. Komt veel bij kijken, vandaar dat ik niet al te veel dingen organiseer en zelfs activiteiten heb afgeblazen om me te concentreren op wat eerst moet gebeuren. Binnenkort meer info over het project en de activiteiten op deze website. Automatisch op de hoogte blijven? Ik stuur je graag de digitale nieuwsbrief. Hiernaast kun je je gegevens invullen. Groet!

Nieuwsbrief

Geef je op en ontvang korte berichten over evenementen en reizen die ik organiseer, aangevuld met tips over films, boeken en activiteiten op het snijvlak van nauur, kunst en wetenschap